menu

COVID – 19

Obavijest zbog proglašene pandemije bolesti izazvane virusom (COVID – 19)

S obzirom na mjere opreza koje su trenutno na snazi u cilju prevencije zaraze koronavirusom, željeli smo prenijeti nekoliko važnih informacija koje se tiču našeg poslovanja, dostupnosti naših usluga sadašnjim, ali i budućim korisnicima te mjera zdravstvene zaštite.

Prvenstveno želimo naglasiti kako aktivno pratimo razvoj situacije s koronavirusom te poduzimamo sve mjere kako bismo spriječili širenje virusa te zaštitili naše zaposlenike, ali ponajprije i Vas, naše cijenjene klijente. S obzirom kako nam je Vaša zaštita prava i interesa na prvome mjestu odlučili smo pokrenuti online mogućnost zaprimanja Vaših upita pravne tematike, a kako bi Vam pravnu uslugu mogli pružiti na što brži način držeći se naših najviših standarda profesionalne etike shvaćajući kako izvanredne situacije donose i neočekivane probleme poglavito u poslovanju i to najčešće upravo pravne tematike. S obzirom kako ni samo pravosuđe i sudstvo nije ostalo imuno na pandemiju virusa tako i većina sudova ne prima stranke do daljnjega osim u izuzetnim slučajevima.

Ukoliko Vas zanima spada li Vaše pravno pitanje ili trenutni spor pod spomenuti iznimni slučaj ili imate daljnja pravna pitanja oko zaštite Vaših prava i interesa, odgovor na Vaš upit dobit ćete u što kraćem roku.

Ljubazno Vas molimo da ispunite donji obrazac te da nam pobliže označite Vaše pitanje, a na koje ćete u što kraćem roku dobiti odgovor odnosno savjet kako Vam možemo pomoći.

Također, možete nas kontaktirati i na telefonski broj 00 385 99 218 2304 ili 00 385 98 231 683.

S Vama i u najtežim trenucima,

Vaše Odvjetničko društvo Tin Matić & Partneri