menu

O nama

Bogato višegodišnje iskustvo u pružanju pravnih usluga kao i stavljanje prava i interesa naših klijenata na prvo mjesto odlike su kojima se Odvjetničko društvo Tin Matić i partneri od samog početka svojeg poslovanja može pohvaliti.

Kao jedno od malobrojnih društava specijaliziranih za trgovačko i međunarodno trgovačko pravo, arbitražu i autorsko pravo, ponosni smo reći kako smo mnogobrojnim trgovačkim društvima diljem Hrvatske i šire, pa tako i među ostalim članicama Europske unije, pomogli u zaštiti njihovih prava i interesa te im omogućili lakše i jednostavnije poslovanje.

Dinamika poslovnog okruženja te svakodnevno uspješno rješavanje slučajeva učinili su naš pristup pružanju pravnih usluga modernim i progresivnim, a sve s ciljem pružanja usluga našim klijentima na najvišoj profesionalnoj razini.

Dugogodišnje veze s klijentima utemeljene na povjerenju, uzajamnosti kao i najvišim standardima odvjetničke etike čine Odvjetničko društvo Tin Matić i partneri jedinstvenim i inovativnim odvjetničkim društvom na hrvatskom tržištu. Svakodnevno učenje i daljnje profesionalno usavršavanje te težnja za usvajanjem novih, modernih modela pružanja pravnih usluga čine naše odvjetničko društvo pravim odabirom za posrednika između klijenta i problema s kojima se susreće.

Odvjetničko društvo koje je u potpunosti posvećeno svojim klijentima.